Digi-tist heeft al vele klanten mogen helpen die tevreden zijn met het behalen van hun gestelde doel.
Lees hieronder hoe zijn het 1-op-1 caching hebben ervaren!

review header digi-tist

“Daphne heeft me fantastisch geholpen. Ik ben en voel me een stuk gezonder en slanker dankzij het unieke dagmenu dat Daphne voor me heeft opgesteld. Ze houdt rekening met mijn dieetwensen en dagelijks leven en legt duidelijk uit wat ik nodig heb en waarom. Bovendien draagt ze regelmatig handige tips aan voor voldoende variatie zodat ik mijn nieuwe eetpatroon ook op de lange termijn gemakkelijk kan vasthouden. Ik ben ontzettend tevreden met de resultaten die ik heb kunnen boeken door Daphne. Een absolute aanrader.” – K.R.

“Daphne heeft mij goed geholpen op het gebied van voeding. Zo heeft ze een realistisch dieet voorgeschreven, rekening houdend met mijn voorkeuren. Daarbij heeft ze mij goede tips gegeven waar ik mee aan de slag kon. Door een aantal kleine dingen in mijn eetpatroon te veranderen heb ik in korte tijd een mooi resultaat gehaald. Ik ben in 2 maanden tijd 5 kilo afgevallen en heb ik 10 cm minder buikomvang. Het contact was erg vriendelijk en professioneel. Bedankt voor de hulp!” – M.M

“Sinds mijn eerste consult bij Daphne al 5 kilo afgevallen! Ze heeft voor mij een dieet opgesteld waarbij ik lekker mag genieten van een feestje en ik geen dingen hoef te eten die ik niet lekker vind.” – Y

“Daphne heeft mij op korte termijn de resultaten laten boeken waar ik op zoek naar was. Ze denkt goed met je mee en zoekt naar oplossingen die passen bij jou als persoon en je levensstijl. Daarnaast houdt ze er ook goed rekening met wat je graag eet en wat juist niet. Kortom, een aanrader voor iedereen!” – E.K.

digi-tist dietiste gooien aubergine

“Na drie jaar gestopt te zijn met sporten op hoog niveau woog ik (ineens) 121.8 kilo. Niet tevreden over mezelf, een ongezonde leefstijl en een ongelukkig gevoel. Toen mijn eerste kindje geboren is heb ik het besluit genomen dat er wat moest veranderen.
Daar kwam Daphne in beeld. Voor mijzelf was ik opzoek naar een goede manier om af te vallen. Het onthouden van eten is niets voor mij en ik hoorde over het Keto dieet. Het werd al snel duidelijk dat Daphne beschikt over veel kennis
Al snel kon ik beginnen met het Go Ketoplan en in no time (drie weken) was ik al zes kilo kwijt. Dit smaakte naar meer. Door het duidelijke plan wat Daphne heeft geschreven fietste ik door de eerste weken. Met iedere week die verstreek kwam mijn zelfvertrouwen terug. Ik zit beter in mijn vel en heb meer energie. Het grote besef dat ik niet zo veel eten nodig heb drong tot mij door.
Door de begeleiding van Daphne is mijn visie op eten veranderd. Eet wat je nodig hebt en geniet waar dit kan.
Daphne heel erg bedankt dat je mij hebt geholpen om gezond en fit te worden” – J.M.

“Ik vind Daphne een top diëtist. Ze heeft veel kennis van zaken. Als je haar iets vraagt dan legt ze het duidelijk uit zodat het ook voor leken als ik begrijpelijk is. Ze denkt heel erg met je mee. Ze vraagt duidelijk naar je doelstellingen en zet een duidelijk stappenplan op hoe dit te behalen is. Ze is oprecht geïnteresseerd in je en vraagt tussendoor ook hoe het gaat. Daphne staat echt voor haar klanten klaar.
Ze maakt aanpassingen waar nodig en vindt het vooral belangrijk dat jij je er fijn bij voelt. Daphne is erg energiek en geeft je echt die boost die je nodig hebt om een gezonde leefstijl aan te gaan en te behouden.” – R

ketogene voedings digi-tist voedingsspecialist ketogene leefstijl

“In december 2020 heb ik besloten wat aan mijn gewicht te doen. Ik voelde me lusteloos, moe, had geen energie, mijn haar was dunner aan het worden en mijn huid was niet egaal.
Via een kennis kwam ik bij Daphne terecht. Ik nam contact met haar op via Instagram waarna Daphne heel snel contact met me op nam om een afspraak in te plannen. We hebben een uitgebreide intake gehad en vervolgens heeft Daphne een op maat gemaakt programma geschreven, inclusief dagmenu’s, voedingslijsten en een beweegadvies. Ook zat er wat achtergrondinformatie over koolhydraten bij. Heel leerzaam.

In januari 2021 ging ik van start. Een vliegende start kan ik wel zeggen… Mijn weegschaal heb ik jaren geleden in een gefrustreerd moment het raam uit gegooid (letterlijk) dus hoeveel kilo ik kwijt ben kan ik niet zeggen. Het zal minimaal een kledingmaat zijn. En dat is met mijn gewicht nogal een groot verschil.
Nu, 2,5 maand later, maak ik de balans op en zijn dit de conclusies die ik kan trekken:

– Ik slaap beter en wordt uitgerust wakker
– Mijn haar is dikker en glanzender
– Mijn huid is egaler
– Ik heb meer energie
– Ik beweeg meer
– Ik eet gevarieerder en ben creatief met de vervanging van koolhydraten
– mijn tussendoortjes zijn gezond en erg lekker (koolhydraatarme Reece’s peanutbutter cups, mjam!)
– Het is te combineren met mijn gezin
– Beter en evenwichtiger in mijn humeur
– Mijn kinderen zijn ook gezonder gaan eten
– Het is goed vol te houden doordat de suikerspiegel minder schommelt vanwege de verminderde inname van koolhydraten

De begeleiding van Daphne was super. We sprakena elkaar digitaal elke twee weken over de voortgang waarin Daphne nog wat extra tips and trics gaf. Tussendoor was ze goed te bereiken via Whatsapp en kreeg ik af een toe een gezellig berichtje of een recept toegestuurd. Ze is flexibel als het gaat om het inplannen van afspraken en ze denkt mee bij vragen. Ze heeft ook een goed netwerk om navraag bij te doen bij hele specifieke vragen. De begeleiding is inmiddels gestopt, ik kan het nu zelf. Daphne’s begeleiding was een goede steun in de rug om deze levensstijl voort te zetten.

Ik zou Daphne zeker aanbevelen!”

– E.M.