Skip to content

Over Daphne

Mijn naam is Daphne Krooneman en ik ben een vrolijke en energieke diëtist. Zelf ben ik een typische bourgondiër, ik houd van lekker eten en een goed glas wijn! Vrienden omschrijven mij als een mensenmens, loyaal, vriendelijk, eerlijk en waar nodig is een beetje direct.

Waar het allemaal begon

Voor zover ik mij kan herinneren heb ik altijd de passie gehad om mensen te coachen bij het behalen van uiteenlopende doelen. Heel wat jaren geleden ben ik begonnen als woonbegeleider binnen een instelling voor mensen met diverse psychische aandoeningen en/of een verslaving. Tijdens dit werk viel het mij op dat een ongezonde leefstijl, en de gevolgen daarvan, vaak een terugkerend onderwerp is. Van dichtbij ervaarde ik dat veel mensen het heel lastig vinden om bepaalde patronen te doorbreken en om ruimte te maken voor het aanleren van nieuwe leefstijl.

De verbanden tussen een gezonde leefstijl en in zijn geheel ‘je lekker in je vel voelen’, triggerde mijn interesse. Het leek mij fantastisch om mensen te coachen bij hun leefstijl waardoor zij zich beter in hun vel voelen en hierdoor ook sneller andere doelstellingen in het leven kunnen behalen. Het werd mij al heel snel duidelijk: Ik wil mensen coachen bij het aanpassen van hun leefstijl om de beste versie van zichzelf te worden. Dit besef heeft ervoor gezorgd dat ik mijn passie ben gaan volgen en Voeding en Diëtetiek te gaan studeren.

In 2017 ben ik als diëtiste afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Inmiddels heb ik al veel mensen mogen helpen bij het creëren en behouden van een gezonde leefstijl. Een gezonde leefstijl draagt bij aan een tevreden, vitaal en belastbaar mens. En ik ga jou daar bij helpen!

 

Op een laagdrempelige manier geef ik antwoord op al jouw vragen met betrekking tot het overweldigende aanbod aan informatie over voeding. Jij bent uniek en wat voor jou werkt, hoeft voor een ander niet het geval te zijn. Samen maken wij een plan aan de hand van jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Ik houd je hand gedurende een bepaalde periode vast, net zo lang tot jij zelf alleen verder kunt.

Ik wil iedereen in Nederland, ongeacht de afstand, de mogelijkheid bieden om zich door mij te kunnen laten coachen en daarom ben ik jouw digitale diëtist, vandaar de naam: Digi-tist!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digi-tist: Jouw gekwalificeerde & geregistreerde diëtist

Ik sta als diëtist geregistreerd in het Nederlandse Kwaliteitsregister Paramedici. 
Als keto-professional heb ik mijn certificaat ‘Ketogeen Therapeut’ behaald bij het Ketogenic Institute.